Dank voor je vertrouwen en geloof in mij, maar vooral dat je het vuurtje wat heel zachtjes brandde, aangewakkerd hebt. Nu een vlam geworden van inspiratie, energie en levenskracht. Je bent heel bijzonder.
Anne
Ongelooflijk bedankt voor jouw enorme hulp! Jouw sessies zijn enorme bewustwordingsmomenten en jij reikt grote stapstenen aan waar ik echt veel mee kan! Ik voel mij niet meer depressief of bang s nachts. Echt zo fijn en zo heerlijk. Ik loop zelfs de hele dag te zingen en mijn hart voelt licht en open.
Wow!
Echt super bedankt!

X
Astrid heeft mij geleerd om te gaan met negatieve gevoelens en emoties. Die drukte ik altijd weg waardoor ze uiteindelijk als een boomerang weer terugkomen. Door te onderzoeken waar patronen en gedrag vandaan komen en deze ook te herkennen, is het nu veel makkelijker om deze te hanteren. Bij mij speelde ook een stuk trauma verwerking. Door naar het onderbewuste gaan, heeft dit voor mij echt een andere lading gekregen. Het is er nog wel maar veel meer op de achtergrond. Astrid confronteert je met je eigen gedrag en voelt haarfijn aan wat er op het moment nodig is. Daarnaast vond ik het ook heel fijn in een prettige en warme omgeving te zijn. De humor en warmte van Astrid maakten het voor mij allemaal wat minder zwaar, terwijl het best een heftige en intensieve periode voor me is geweest.”
Amy
PDS Therapy; Ik ben ontzettend blij dat ik me al zoveel beter voel en daar ben ik je ook erg dankbaar voor!
Suzanne
Ik vind je een geweldig mens en prachtige vrouw! Ik ben je enorm dankbaar voor alle inzichten die je me hebt gegeven, ik zal ze altijd bij me dragen in m’n hart! Heel fijn om in contact met je te mogen blijven.

Monique
Ik wil je heel erg bedanken voor de hypnobirthing sessies. Ik heb er veel aan gehad. De iemt training heeft mij zekerder gemaakt en dit kon ik goed gebruiken tijdens de bevalling. Het gronden, de visualisaties en de ontspannings/ademhalingsoefening heeft mij geholpen de bevalling zonder complicaties en medicatie door te komen. Ik ben thuis bevallen van een kerngezonde zoon. Ik kijk er heel mooi op terug
Sharona
De combinaties tussen ReAttach, Hypnose en coaching hebben we me erg geholpen bij mijn sportprestaties. Doelgericht en persoonlijke afstemming, ik ben echt beter gaan presteren en heb minder last van faalangst.
Ben
Na een tijdje toch een mail van mij. En een hele positieve… ik heb de sprong gemaakt en voor mezelf begonnen. Ik ben er trots op en het gaat heel goed. Dank je wel voor het laatste zetje en de begeleiding.
Linde
Dank je wel. Mijn ontmoetingen met jou hebben mij zeker nieuwe inzichten in mijzelf doen ontdekken.
X.
Hypnotherapie heeft me veel gebracht. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten, je hoort alles en toch beleef je in jezelf veel dingen. Ik vond het heel prettig om op deze manier aan mijn klachten te werken. Veelzijdig en ik had het gevoel dat ik ertoe doe.
Joyce
Ik ben nog steeds erg onder de indruk van hoe deze therapie werkt met het bewuste en onbewuste. Jouw benadering was prettig, subtiel en de sessies hebben me net dat zetje gegeven om de zorg voor mijzelf weer uiterst serieus te nemen en de stroom aan negatieve overtuigingen te stoppen.
Hidde
Ik ben herstellend van een burn-out. ReAttach was nieuw voor mij en het heeft me veel gebracht. Ik blijf veel rustiger onder stress en opeens ben ik dingen gaan doen waar ik eigenlijk tegen op zag. Dit had ik niet eens door! ReAttach helpt echt om je hoofd leger te maken en zet toch iets aan. De sessies waren prettig en gelukkig ook met humor..
Olivia
Ik heb best wel even getwijfeld om weer hulp te zoeken voor mezelf. Eerdere ervaringen waren niet altijd succesvol. Ik ben erg blij hoe het nu met me gaat. Ik ben veranderd doordat ik anders tegen dingen aan kijk. Je zag me als mens, ik voelde me gezien. De sessies waren veelzijdig omdat je goed kon inspelen wat er nodig was zonder de rode draad te verliezen.
Madelon
Vanwege erge PDS klachten ben ik naar de hypnotherapeut gegaan. De therapie helpt tegen de klachten, niet alleen de diepe ontspanning maar ook heb ik geleerd hoe ik met spanning en stress kan omgaan. Dit werkt positief door op meerdere fronten van mijn leven.
Paul
De sessies heb ik als erg prettig ervaren. Het gaf me vooral veel rust, kracht en inzichten.Je hebt me enorm geholpen en ik heb enorm veel zin om opnieuw ‘echt’ te gaan leven en te genieten. Dank je wel voor de fijne ervaring.
Sarah
De bevalling verliep voorspoedig en zonder complicaties.De visualisaties hebben mij vertrouwen en kracht gegeven die ik op dat moment nodig had, zo fijn! Ontzettend veel dank voor de goede zorgen, de fijne gesprekken en de persoonlijke aandacht.
Lea
Ik zat erg te tobben in mijn huidige relatie met gevoelens van eerdere ervaringen.Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten maar ik ben zo verast door de mooie inzichten die ik heb gekregen. Na 3 keer voelde ik me al veel beter en kon meer genieten. Ik wist niet dat het zo snel al een goede uitwerking kon hebben, op mezelf en in mijn relatie. Dank je daarvoor!
Elka
Tegen jou vertel ik mijn geheimen want ik vertrouw je. Ik vind het altijd leuk om naar je toe te komen want dan doen we leuke dingen en lachen we ook.
Pepijn (7 jaar)
Na een burn-out hebben de ontspanningsoefeningen en hypnotherapie me erg geholpen en het is de sleutel om bij mezelf te blijven. Dank voor je prettige begeleiding en tips.
Evi
“The breathing lesson was really helpful and It was really take the pain and let it flow. It happened like 2 hours time till my son was born. Thank you very much for your support!! This breating technic I will use it whenever I need it”.
Anna
“Bedankt voor de fijne gesprekken en nieuwe inzichten! Heeft me erg goed gedaan en meer in mijn kracht gezet!”
Sandra
“Hypnotherapie heeft echt geholpen om meer te ontspannen, ik kan nu beter de spanning loslaten en oefen zelf vaak. De ervaringen en het contact vond ik erg prettig”.
Martijn
“Hypnotherapie heeft me echt geholpen bij mijn paniek-aanvallen, ik ben hier soms nog wel mee bezig maar ik kan wel weer gewoon functioneren en ben ook weer aan het werk gegaan”
Jeppe
“Mijn papa en mama gaan scheiden en dat vind ik zielig”. Ik vind het leuk om naar je toe te gaan en samen met mama hierover te praten, we gaan dan ook knutselen”.
Joep (8 jaar)
“Ik ben een nieuwe weg ingeslagen. De relatie met mijn kinderen is meer ontspannen geworden. De sessies waren prettig, ontspannen, respectvol en leerzaam”.
Marijan
“Ik heb veel aan de visualisaties gehad tijdens mijn bevalling, het gaf me een houvast”
Linda
“Dank je voor je hulp tijdens de zwangerschap! De beelden en de energie hebben we me echt geholpen! Vooral het tellen met ogen open en dicht en de visualisatie van de pioenroos hielpen me goed’.
Daisy